Castellano

El Nítida Alzira s’adjudica la victòria davant el Castelló sense esglais (1-7)

El Nítida Alzira es va imposar diumenge al Club Castelló FS per 1 gol a 7 en el Pavelló Chencho Norte en el partit corresponent a la jornada 24 del grup XIV de la 3a Divisió. Els riberencs eixiren a la canxa amb un alt nivell de concentració que els va permetre no patir durant el transcurs del joc.

Tot és així que al cap de dos minuts Kiko ja va posar l'avantatge per als alzirenys. Encara que la diferència en el marcador durant gran part del primer acte fou mínima, el control del partit per part del Nítida era ferm. A les acaballes del període, el mateix Kiko féu el segon. L'avantatge pogué ser de tres gols, però la falta d'encert en una gran jugada dels alzirenys donà lloc a un contra colp castellonenc que acabà amb l'1-2 reflectit en el marcador.

Però en la segona meitat, el Nítida va parlar prompte per mitjà de Cris, qui anotà el 1-3 per aportar tranquil·litat i encarrilar la victòria. El Castelló va intentar reaccionar amb porter jugador quan restaven cinc minuts, però la bona defensa dels riberencs provocà que la diferència fos major.

Finalment el Nítida Alzira s'emportà el triomf del Chencho Norte per 1-7, resultat que li permet quedar-se sisé amb 32 punts. La pròxima jornada els de la Ribera Alta rebran al CA Favara en el Palau d'Esports a partir de les 17 hores.