28 de febrero de 2021 28/2/21

L’Ajuntament i UMIVALE organitzen una jornada informativa de les novetats contra la sinistralitat laboral

L’Ajuntament i UMIVALE organitzen una jornada informativa de les novetats contra la sinistralitat laboral - (foto 1)

    Aquest matí, en la Casa de la Cultura d'Alzira, la Regidoria de Recursos Humans i Organització de l'Ajuntament d'Alzira i la mútua UMIVALE, en col·laboració amb Invassat-València, han organitzat una jornada informativa per a presentar les novetats del nou Pla d'actuació contra la sinistralitat laboral 2017 als seus mutualistes i col·laboradors.

    Per part de l'Ajuntament d'Alzira, el regidor responsable de l'àrea ha incidit en la importància d'anar a l'arrel dels problemes de la sinistralitat laboral: la prevenció, la conscienciació i garantir unes millors condicions laborals. Per part de l'administració local, en el Pla de Formació han participat més de 740 treballadores i treballadors municipals, s'està duent a terme un pla de seguretat i salut en totes les instal·lacions municipals i, per primera volta, s'inspeccionarà en matèria de prevenció a les empreses que treballen per a l'ajuntament. A més a més, des de la regidoria de Recursos Humans s'està incidint en un pla d'ordenació del personal per a reduir la taxa de temporalitat en l'Ajuntament.

    La conferència ha estat presidida pel Director Territorial d'UMIVALE, Luis Albert Rico, i el Regidor de Recursos Humans i Organització de l'Ajuntament d'Alzira, Ivan Martínez Araque, i ha participat el Director Territorial Invassat-Valencia, Manuel Illescas Bolaños. En aquesta jornada s'han analitzat els resultats llançats després de l'anàlisi de causes de sinistralitat laboral al País Valencià després de les visites efectuades a les empreses derivades de l'últim Pla d'Invassat-Valencia, i s'ha posat sobre la taula la importància de procedir a una correcta tramitació dels informes, incidint en la discordança entre el que es comunica a l'autoritat laboral i el que efectivament succeeix. A més, s'han donat a conèixer les novetats més significatives del nou Pla d'actuació per tal de compartir, altres inquietuds i necessitats dels assistents.

    Subir