7 de marzo de 2021 7/3/21

L'Ajuntament d'Alzira oferirà urinaris químics a les comissions falleres

L'Ajuntament d'Alzira oferirà urinaris químics a les comissions falleres - (foto 1)

    Tal com es va fer l’any passat, les comissions falleres de la ciutat tindran la possibilitat d’ubicar a la zona de les seues carpes, WC químics, per tal de donar servici i bona imatge durant la setmana de Falles. També hi haurà papereres de cartó, amb la finalitat de mantindre l'entramat urbà el més net possible.

    D’esta manera també, per als turistes i visitants que disfruten de les Falles, serà més còmode passejar i mantindre neta i en òptimes condicions la ciutat, perquè recordem que els carres, jardins, parcs i places d’Alzira també són la nostra casa, i hem de cuidar-la com a tal.

    Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, ha manifestat que "hem de ser conscients de la quantitat de gent que ens visita en Falles i és necessari mantindre neta la ciutat. Eixe és l’objectiu de l’Ajuntament, augmentar els efectius però també comptar amb la col·laboració ciutadana i festiva perquè la ciutat mantinga la seua imatge”.

    Per eixa raó, totes aquelles comissions falleres que munten la seua carpa, als carrers de la ciutat, podran sol·licitar els wc químics i papereres, a l’Ajuntament, per a la setmana de Falles, per donar així un servici més i ajudar a mantindre els carrers més nets.

    Subir