7 de marzo de 2021 7/3/21

L'Ajuntament d'Alzira informa per a previndre robatoris en els camps

L'Ajuntament d'Alzira informa per a previndre robatoris en els camps - (foto 1)

    La Regidoria d'Agricultura i Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alzira, amb acord del Consell Municipal Agrari d'Alzira, està difonent mesures de prevenció de robatoris en el camp. Ho està fent a través de les xarxes socials i amb cartells que estan disposant-se en llocs visibles de diverses zones del terme municipal, com la Casella, el Pla de Corbera i la Garrofera.

    Amb estos cartells s'informa la ciutadania que davant una situació anòmala o de sospita d'actes delictius s'ha d'informar els cossos de seguretat o al Centre de Coordinació d'Emergències. Han de telefonar al 96 241 03 66/ 091/ 96 245 59 61 (Policia Nacional), al 96 245 92 53/ 687 99 38 75 (Policia Local/ Secció Rural) o al 112 (emergències).

    Esta mesura complementa les que es duen a terme dins la denominada "Operación Campo" la qual impulsa la Comissaria de la Policia Nacional a Alzira. La mateixa s'activa quan un afectat telefona la Policia Nacional referint-se a la mencionada operació. En eixe moment es transmet ràpidament la telefonada a la Secció de la Policia Nacional responsable de la prevenció dels robatoris en el camp.

    El regidor responsable d'Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres, assenyala que "tal com se'ns ha transmès reiteradament per la Policia Nacional, és molt important la col·laboració ciutadana per a la prevenció dels robatoris, sobretot en el camp. Per això considerem fonamental que la gent col·labore si veu algun acte que considera que pot ser delictiu".

    Subir