1 de marzo de 2021 1/3/21

IDEA obri el termini d’inscripció per als cursos d’iniciació informàtica del CAMPUS SAPS

IDEA obri el termini d’inscripció per als cursos d’iniciació informàtica del CAMPUS SAPS - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  IDEA obri el termini d’inscripció per als cursos d’iniciació informàtica del CAMPUS SAPS - (foto 2)

  Aquest divendres comencen els cursos d’iniciació informàtica del CAMPUS_SAPS ALZIRA en el qual es treballarà el programari lliure de fulls de càlcul_CALC, així com el curs d’Introducció a Internet. Els cursos, de 15 hores, són totalment gratuïts i es realitzaran de forma presencial en la sala Multimèdia de les instal·lacions d’IDEA, en horari de matí de dilluns a divendres. Aquests nous cursos de formació conten amb la següent programació:

  • Introducció a Internet. Inici el 20 de juliol i finalitza el 30.
  • Introducció al Calc. Inici l’1 d’agost al 13 d’agost
  • Introducció al Writer. Inici l’1 d’agost al 13 d’agost
  • Introducció a navegadors. Inici el 17 d’agost al 27 d’agost

  Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional, per açò des d’IDEA i l’Ajuntament volem donar oportunitats i millorar la capacitació de la ciutadania, també en noves tecnologies de forma totalment gratuïta. Amb el CAMPUS_SAPS oferim a la ciutadania cursos en línia bàsics de navegació per Internet i ferramentes ofimàtiques bàsiques.”

  Recordem que l’Ajuntament d’Alzira a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha signat un conveni de col·laboració amb la conselleria de Modernització, Tecnologies de la Informació i Comunicació per a què l’Ajuntament tinga un campus en el portal GVA SAPS, que permet oferir aquests cursos on line, i som de les primeres entitats municipals a desenvolupar-lo.

  Les persones interessades poden inscriure’s i sol·licitar informació en la web: www.idea-alzira.com, adl@idea-alzira.es, al telèfon 962455101 o personalment en les dependències d’IDEA (C/ ronda d’Algemesí, 4).

   

   

      

  Subir