25 de febrero de 2021 25/2/21

Continuen les obres de rehabilitació al magatzem de Cucó

Continuen les obres de rehabilitació al magatzem de Cucó - (foto 1)

    Són diverses les actuacions que des de la Regidoria de Gestió Urbanística s'han portat a terme al magatzem de Cucó per l'estat de ruïna en què es trobava l'edifici a l'inici de la legislatura.

    Unes actuacions amb les quals s'iniciaren els procediments per a la seua rehabilitació, des de la retirada de lluminàries i l'obertura de vials, fins a l'execució de xarxes de sanejament, instal·lació elèctrica, cimentacions, així com millora de l'aïllament tèrmic i acústic amb projectat de suro o compartiments dels servicis per a home, dona i minusvàlid, entre altres mesures i actuacions tant a l'interior com a l'exterior de l'edifici. També s'han substituït els finestrals per millorar l'eficàcia en l'estalvi energètic. Unes actuacions que compten amb una inversió de 150.000 euros.

    Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, valora positivament estes obres i assegura al respecte: "Recuperar el nostre patrimoni i els nostres espais és una de les nostres prioritats, i el magatzem de Cucó és un d'ells. Les últimes actuacions a les instal·lacions marquen una continuïtat en la seua rehabilitació com a espai condicionat per a gaudi dels joves. Encara queda molt per fer i requerix més inversió econòmica, degut al mal estat en què es trobava l'edifici, fet que demostra la mala gestió dels governs anteriors".

    Subir