25 de febrero de 2021 25/2/21

Alzira aconseguix el distintiu de turisme responsable

Alzira aconseguix el distintiu de turisme responsable - (foto 1)

  La Tourist Info d’Alzira, depenent de la Regidoria de Turisme, ha sigut distingida per la Secretaria d’Estat de Turisme, per haver seguit les guies de mesures per a la reducció del contagi per la Covid-19 en el sector turístic, les úniques acreditades pel Ministeri de Sanitat. 

  Les guies contenen especificacions de servici, neteja i desinfecció, manteniment i gestió del risc per als diversos subsectors del sector turístic.

  L’Ajuntament d’Alzira, des del primer moment, ha respectat i complit amb totes les normes de seguretat i higiene en els seus establiments, seguint les recomanacions de la guia i creant un entorn segur en la Tourist Info, no només per als que la visiten, també per als treballadors. El segell és personal i intransferible i caldrà renovar-lo cada any.   

  En l’elaboració de la guia han participat comunitats autònomes, FEMP, els agents socials, les associacions de cada subsector, experts participants en els grups de treball i l’Associació Espanyola de Servicis de Prevenció Laboral (AESPLA), coordinats per l’Institut de Qualitat Turística, entitat a la qual la Secretaria d’Estat de Turisme ha encomanat esta tasca.

  Per a la regidora de Turisme, Isabel Aguilar: “este reconeixement significa que des del primer moment Alzira ha sigut cautelosa i estricta en l’aplicació de les mesures per tal de combatre la propagació de la pandèmia, per la qual cosa ens alegrem i ens marquem com a objectiu seguir tenint molta cura, però sense descuidar la promoció de tots els elements patrimonials i naturals de la nostra ciutat”.

   

  Subir