Dissabte 21 de Abril de 2018

-Activitats a favor del clima per a la Setmana de la Mobilitat de Xirivella :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  xirivella
15/09/2017 | elperiodic.com  

Activitats a favor del clima per a la Setmana de la Mobilitat de Xirivella

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La Setmana Europea de la Mobilitat de Xirivella començarà el dia 22 de setembre i finalitzarà l'1 d'octubre. Durant estos dies, la iniciativa impulsada per la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, que dirigix Boro Montroy, organitza una sèrie d'activitats per a conscienciar de la importància d'optar pel transport públic amb l'objectiu de lluitar contra el canvi climàtic.

L'inici serà el dia 22 de setembre amb motiu del dia sense cotxe. A partir del 18 i fins este dia, qualsevol pot arreplegar un bitllet d'autobús gratuït, subvencionat per l'Ajuntament, en algun dels cinquanta comerços col·laboradors per a poder anar en autobús durant tot el dia 22. La llista de comerços es pot consultar a la web de l'Ajuntament de Xirivella.

El dia 23 hi haurà una marxa ciclista, que començarà a les deu i mitja del matí a la porta de l'Ajuntament, amb gent d'Alaquàs, Aldaia i Xirivella, que sumen més de cent mil persones entre els tres municipis, per a demanar una connexió digna amb València i per a reivindicar el dret a una mobilitat segura i sostenible. El dia 24 hi haurà un taller gratuït per a totes les edats per a aprendre a anar en bicicleta a les 11:00 del matí a la plaça Gerardo Garcés.

Del dia 25 fins al 29 de setembre, l'alumnat de cinqué i sisé de Primària de totes les escoles de Xirivella tindrà l'oportunitat de guanyar una bicicleta en un concurs de dibuix amb el lema "Ens movem pel clima". Es repartiran 3 bicicletes com a premi: una per cada curs i una altra per a l'alumnat de necessitats educatives especials. Els participants han d'entregar el dibuix en la seua escola abans del dia 29. Les bases del concurs es poden consultar a la web de l'Ajuntament de Xirivella.

El dia 30 es presentarà i es repartirà el nou mapa d'itineraris per l'horta de Xirivella i després es recorrerà una de les rutes amb la bicicleta. La trobada serà a les 10.30 del matí a la porta del parc Pablo Iglesias.

La Setmana de la Mobilitat finalitza l'1 d'octubre amb una marxa a peu solidària contra el càncer. El recorregut serà de quatre quilòmetres i l'eixida serà a la plaça de la Concòrdia a les deu del matí. Per a participar en la carrera, s'ha de comprar un dorsal per tres euros en algun dels cinquanta comerços col·laboradors del 25 al 30 de setembre.

El regidor de Medi Ambient i Sostenibiliat, Boro Montroy, convida a tots i totes a participar en la Setmana de la Mobilitat que estarà plena d'activitats encaminades a conscienciar en la importància d'optar per una mobilitat activa i col·lectiva, promovent els desplaçaments a peu, en bicicleta i en transport públic.

Montroy explica que "és necessari reivindicar el nostre dret a una mobilitat segura i sostenible amb l'objectiu de reduir les emissions de CO2, lluitar contra el canvi climàtic i assolir un estil de vida i un medi ambient més saludable".

L'alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, expressa que "en esta legislatura s'ha dignificat la celebració de la Setmana de la Mobilitat a Xirivella i que s'ha de continuar per eixa línia". "La col·laboració de l'Associació del Comerç i la incorporació de la marxa solidària pel càncer reflectix la importància i transversalitat de la mobilitat a Xirivella".

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?

RSS elperiodic.com Xirivella
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil