Dijous 23 de Novembre de 2017

-La trobada de pilota valenciana marca l'inici del mes de l'esport a Xirivella :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  xirivella
06/04/2017 | elperiodic.com  

La trobada de pilota valenciana marca l'inici del mes de l'esport a Xirivella

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Desenes d'escolars dels col·legis de Xirivella han participat en la Trobada de Pilota Valenciana que s'ha celebrat esta setmana al carrer de la Galotxa del poliesportiu Ramon Sáez de la localitat. Es tracta d'una iniciativa de la Regidoria d'Esports que ja va per la 13a edició amb un bon nivell de participació. "L'objectiu és promocionar la pilota valenciana com a esport autòcton valencià, al temps que s'incentiva la pràctica d'un esport basat en la coordinació física, el treball en equip i l'atenció mental", segons ha explicat el regidor Rubén Langa.

El pòdium de la 13a Trobada de Pilota Valenciana ha sigut el següent: 1r CEIP Rei en Jaume A, 2n CC Ntra. Sra. de la Salud, 3r CEIP Antonio Machado, 4t CEIP Ramón y Cajal A i CEIP Rei en Jaume B i 5é CEIP Ramón y Cajal B.

Trobada Comarcal d'Escoles Esportives i Volta a Peu

Amb la pilota valenciana s'inicia el mes de l'esport a Xirivella, amb un total de 6 esdeveniments esportius a la localitat durant el mes d'abril. La següent cita és este dissabte amb la Trobada Comarcal d'Escoles Esportives Municipals, a partir de les 10 del matí al poliesportiu Ramón Sáez. I l'endemà, diumenge, cita amb l'atletisme en la 36a Volta a Peu Ciutat de Xirivella, a partir de les 10 del matí als voltants de la plaça de l'Ajuntament. Unes 1.400 persones s'han inscrit en esta carrera popular que té finalitat solidària, ja que s'ha de portar aliments no peribles que es destinaran a associacions humanitàries.

L'IES Gonzalo Anaya també participa en el mes de l'esport amb la carrera "Mou-te per la Igualtat", una iniciativa que va per la novena edició. Serà dimecres 12 d'abril a partir de les 10 del matí.

Ciclisme

El dissabte 22 d'abril, cita amb la segona edició del Memorial Ramón Sáez. Enguany en homenatge a Joaquín Pérez Soliva. L'encontre ciclista començara a les 17 hores al polígon industrial dels Oficis de Xirivella.

El ciclisme marcarà també el final del mes de l'esport amb una important cita a nivell de la Comunitat Valenciana. El dissabte 29 d'abril se celebrarà la primera Reunió d'Escoles de Ciclisme de la Comunitat, a partir de les 17 hores als voltants de la plaça de l'Ajuntament.

Segons l'alcalde Michel Montaner, "s'ha fet un esforç important de coordinació d'estos esdeveniments esportius amb la intenció de fomentar i visibilitzar que la pràctica de l'esport, qualsevol que siga, és sempre positiva, més encara si comença a practicar-se des de ben menut".

El mes de l'esport de Xirivella s'emmarca dins de l'estratègia XirivellActiva, dins de l'objectiu de fomentar hàbits de vida i alternatives d'oci saludables.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
21/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Se deshincha el independentismo
20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
22/11/2017 - Raons i paraules
Papa Francesc: “Tarancón va ser gran”
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
22/11/2017 - La Palestra
Hagamos historia
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil