elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

60.000 persones assistiren als events del Bonica Fest de València

60.000 persones assistiren als events del Bonica Fest de València
    MÉS FOTOS
    60.000 persones assistiren als events del Bonica Fest de València - (foto 2)
    60.000 persones assistiren als events del Bonica Fest de València - (foto 3)

    El Mercat Central, el del Cabanyal o el de Rojas Clemente van ser l'epicentre de la festa simultània que es va viure la passada setmana en els mercats municipals de València i que va tindre en el cap de setmana passat el seu moment gran. Hui era el torn de fer valoracions, i per a açò, ningú millor que el regidor de comerç Carlos Galiana.

    El titular de l'àrea, roda de premsa mitjançant, es va mostrar altament satisfet de les xifres de rècord que en aquesta segona edició del Bonica Fest han fet reviure i acostar els mercats a un total de 60.000 persones que es van acostar fins a ells per a gaudir dels seus productes i de les moltes actuacions culturals i musicals organitzades. La xifra suposa que han acudit al voltant de 10.000 persones més que el passat any 2015, la qual cosa significa que va augmentar el públic assistent en un 20%.

    Galiana va afirmar que "el nostre objectiu és el de posar als mercats municipals en el mapa de la ciutat". Prova de l'elevat públic assistent és el fet que s'esgotaren ràpidament les milers de polseres preparades per a l'esdeveniment. Concerts, degustacions, ball, actuacions musicals, tallers, artesania i fins a xarangues han sigut alguns dels atractius d'aquesta edició del Bonica Fest que ja mira a la seua pròxima edició l'any 2018.

    Carlos Galiana ha posat l'accent a destacar el "bon rotllo" respirat durant tota la setmana. Tant és així que, segons va indicar l'edil, no s'han produït altercats ni intervencions significatives per part de la Policia Local ni dels servicis d'emergència. Així mateix, el 'bon rotllo' al que va fer referencia el regidor té molt a veure amb els balls que es van poder veure a peu de carrer entre el propi Galiana i la Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, o els de aquesta amb el regidor de mobilitat sostenible, Giuseppe Grezzi.

    Així mateix, el titular de comerç va aprofitar l'ocasió per a agrair a totes les regidories implicades en l'organització del festival, des de la neteja a la seguretat, passant per la mobilitat, l'esforç i la col·laboració demostrada per a poder dur a terme un esdeveniment de semblants característiques.

    Pujar