elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.500 xiquets han aconseguit ja el passaport esportiu d'Expojove

Més de 1.500 xiquets han aconseguit ja el passaport esportiu d'Expojove
    MÉS FOTOS
    Més de 1.500 xiquets han aconseguit ja el passaport esportiu d'Expojove - (foto 2)

    La Regidoria d'Esports desenvolupa tallers i activitats en la fira Expojove, que organitza l'Ajuntament, orientats a fomentar hàbits d'alimentació saludables i la pràctica de l'esport entre els més menuts. La regidora de Sanitat, Salut i Esports de l'Ajuntament, Maite Girau, ha visitat hui les instal·lacions d'Expojove i l'estand de la Regidoria.

    Entre les propostes d'enguany, s'ha desenvolupat el Passaport Esportiu, en què s'anima xiquets i xiquetes a recórrer totes les parades d'esports per a aconseguir-ne el segell. Fins hui, més de 15.000 xiquets i xiquetes han realitzat les activitats proposades per cada federació completant el circuit.

    Esta edició compta amb la participació de les Escoles Esportives Municipals, que realitzen distintes exhibicions: rugbi, karate, triatló, tenis de taula, handbol, esgrima, orientació, beisbol, skate, gimnàstica, escacs, pilota valenciana, hoquei, patinatge i halterofília.

    En l'espai esportiu, ubicat en el Nivell 2 del Pavelló 4, hi ha a més un lloc reservat per a la Federació d'Esports Adaptats, FESA, per a donar a conéixer de primera mà algunes modalitats esportives adaptades, com per exemple el bàsquet en cadira de rodes. "L'esport és salut, és educació i és també un instrument d'integració. L'esport adaptat complix amb estes tres premisses", ha declarat Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports.

    Finalment, està a disposició de tots els visitants una pista polivalent on els xiquets i xiquetes poden aprendre i practicar activitats com capoeira, arts circenses, aeròbic, gimnàstica, beatbox, breakdance, arts marcials o ball, i que es convertix en quatre pistes de bàsquet per a jugar 3x3 quan no hi ha activitats programades.

    A escassos dies de la clausura d'Expojove, Maite Girau ha animat tots els valencians i valencianes a participar en esta edició de la Fira, on els xiquets i xiquetes són els verdaders reis de la pista.

    Pujar