elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 42.000 euros per als veïns de Santa Pola gràcies a les ajudes del lloguer de la Generalitat Valenciana

Més de 42.000 euros per als veïns de Santa Pola gràcies a les ajudes del lloguer de la Generalitat Valenciana

    El mes de juliol passat, l'Oficina de Habitatge i Mediació de l'Ajuntament de Santa Pola va començar a gestionar les ajudes al lloguer 2018 que oferia la Generalitat Valenciana. En total van ser 126 sol·licituds les que va tramitar l'Oficina. Aquest mes de gener, la Generalitat Valenciana ha presentat un primer llistat de les persones a les quals ha sigut concedida l'ajuda.

    "Més endavant eixirà un segon llistat", ha explicat Gemma Asencio, responsable de l'Oficina de Habitatge i Mediació, "però ara com ara ens han concedit 42.062,41 euros. És important que aquestes ajudes arriben a l'orella de tots, perquè permet que les famílies tinguen un any de lloguer assegurat, la qual cosa ens evita problemes com els desnonaments. Preguem que tots els que apareixen en la llista acudisquen a l'oficina per a presentar els rebuts de juliol a desembre i poder tramitar-los amb Conselleria".

    De tots els que han obtingut l'ajuda, un 64,35% són espanyols que han patit algun desnonament o una execució hipotecària; un 18,26% són espanyols menors de 35 anys; un 15,38% són espanyols majors de 65 anys; i la resta, un 2,01%, són persones estrangeres amb tota la documentació necessària.

    Recordem que, a causa de les obres en el Centre Cívic, l'Oficina de Habitatge i Mediació es troba ara situada al Carrer Sant Isabel, número 20.

    Pujar