elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

2000 persones han visitat Sagunt amb motiu de la I Fase de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup

2000 persones han visitat Sagunt amb motiu de la I Fase de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup
  • El Club Gimnàstica Sagunt ha aconseguit la quarta posició i es classifica per a la Copa del Món a Hèlsinki

Este cap de setmana Sagunt ha acollit de la I Fase de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup 2020. La competició ha sigut organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt i l'Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup, amb la col·laboració del Club de Gimnàstica Sagunt. La final ha tingut lloc en el pavelló del Poliesportiu Municipal (internuclis) i han participat 500 gimnastes de diferents comunitats autònomes. En total, han visitat Sagunt unes 2000 persones. El Club Gimnàstica Sagunt ha obtingut en la categoria Sènior el quart lloc, que li ha suposat el passaport per anar a la Copa del Món d'Hèlsinki. Han participat 51 equips de sis comunitats autònomes en les seues diferents categories. Els clubs murcians han sigut els més premiats d'este cap de setmana.

El delegat d'Esports, Javier Raro, ha destacat que és el desé any consecutiu que Sagunt acull una competició esportiva com esta: «Han visitat 51 equips la ciutat i més de 500 esportistes i 2000 persones en total. Jo crec que per a Sagunt continuar organitzant este esdeveniment és important. A més, l'equip de Gimnàstica Sagunt s'ha classificat per a la Copa d'Espanya i Copa del Món d'Hèlsinki, amb la qual cosa, el resultat esportiu és molt satisfactori».

Per part seua, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha ressaltat que durant esta I Fase de la Copa d'Espanya, Sagunt ha acollit milers de persones en una competició en la qual es fomenten valors, de treball en equip i esforç. També ha subratllat la classificació de l'equip de Sagunt per a la Copa de Mundial d'Hèlsinki: «Aquesta classificació demostra l'alta qualitat que tenen els nostres esportistes i, per part de l'Ajuntament, tot el nostre suport al club per a continuar en l'organització d'actes com aquest».

A més de l'alcalde i el regidor d'Esports, també han assistit a esta Copa d'Espanya la tinenta d'alcalde, María José Carrera; la presidenta de la Federació Internacional de Gimnàstica Estètica de Grup, Tatiana Miroshnychenko i la presidenta de l'Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup, Francisca Martínez Gallego. L'Ajuntament de Sagunt i l’Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup van intercanviar sengles plaques de reconeixement.

Pujar