Tripuçol en el Campionat d'Europa de triatló

MÉS FOTOS
    Tripuçol en el Campionat d'Europa de triatló - (foto 2)
    Tripuçol en el Campionat d'Europa de triatló - (foto 3)
    Tripuçol en el Campionat d'Europa de triatló - (foto 4)

Jesús Jiménez, de Tripuçol, va participar en el Campionat d'Europa Youth, celebrat en Loutraki, Grècia, on va aconseguir la 21a posició. Per equips, Espanya va aconseguir la 7a plaça, a 10 segons del podi.

Durant el mes d'agost dos triatletes del Tripuçol, Jesús Jiménez i Arnau Rosaleny, van estar concentrats en Font Romeu (Pirineu francés), per a preparar el Campionat d'Europa Youth. Després de tres setmanes d'entrenament en altura, es van dirigir a Grècia, a Loutraki, on es disputava l'esdeveniment.

En aquesta competició, Jesús Jiménez, atleta de Puçol, va aconseguir ser 10é en la primera semifinal, amb el que va classificar per a la final A. Va eixir de l'aigua en primera posició, liderant el segment ciclista en solitari, després que el company d'escapada patira una caiguda. L'escamot ho va aconseguir falta d'una volta i mitja de baixar a córrer. Malgrat tot, Jesús torna a casa content amb una 21a posició individual.

Així mateix, l'equip espanyol va realitzar un gran relleu aconseguint situar-se en 7é lloc, a tan sols 10 segons del podi.

Després d'aquest gran any, aquest jove triatleta local es prepara per a donar-ho tot en la pròxima temporada i continuar collint èxits.