elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 2000 persones van acudir a les festes de la platja de Puçol

Més de 2000 persones van acudir a les festes de la platja de Puçol
    MÉS FOTOS
    Més de 2000 persones van acudir a les festes de la platja de Puçol  - (foto 2)
    Més de 2000 persones van acudir a les festes de la platja de Puçol  - (foto 3)
    Més de 2000 persones van acudir a les festes de la platja de Puçol  - (foto 4)
    Més de 2000 persones van acudir a les festes de la platja de Puçol  - (foto 5)

    Després de les primeres festes de la platja organitzades per la Falla Camí la Mar, aquests han assegurat que el pròxim estiu tornaran a repetir. Quan l'Ajuntament va demanar ajuda per a organitzar aquestes festes, la gent de la Falla Camí la Mar va ser la primera a oferir la seua col·laboració.

    Els resultats de les festes han sigut en molts casos inesperats per les organitzadores i és que la nit del 14 va tindre una participació que doblegava l'imaginat, amb més de 2000 persones. Encara que aqueixa nit va ser la més reeixida, els altres esdeveniments també van acollir a molta gent. Les organitzadores destaquen la participació de gent de totes les edats, ja que hi havia activitats pensades per a tothom, des de l'actuació del mag Vladimir fins a discomòbils.

    Encara que estan molt contentes amb el resultat del que han aconseguit, ja estan pensant en formes de millorar per a l'any que ve. I és que, pel fet que el correfoc acabava en la plaça Rosa dels Vents, el castell aquàtic no va poder situar-se en la mateixa a causa de la possibilitat que la pólvora es banyara. Per això, el castell es va situar darrere de la fira, la qual cosa complicava la seua localització, cosa que volen evitar en la pròxima edició.

    Un dels elements que destaquen de la bona coordinació és que "el sopar solidari ha sigut organitzada com la nit de paelles de les festes de Puçol i és que l'associació va ordenar les taules perquè tots els grups de persones que vingueren juntes, s'assegueren en la mateixa taula", com explica Amparo Domenech que forma part de la directiva de la falla.

    L'estiu de 2019 també podrem comptar amb les mateixes activitats, encara que amb possibilitat que varien les dates.

    Pujar