Castellano

El Gran Fons de Paterna encén el podi femení del Circuit de la Dipu

L'atleta gallega Raquel Landín i el corredor del Cárnicas Serrano Ismael Quiñones han sigut els grans triumfadors de la quarta edició del Gran Fons Vila de Paterna. Aquesta 15K, la penúltima prova del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València, ha posat la categoria femenina roent a causa de l'empat entre la corredora del Cárnicas Serrano, MªJosé Cano, qui va obtenir la segona posició de la prova, i l'atleta del Kenyan Urban Way, Raquel Landín.

En el podi masculí, el primer a arribar va ser el corredor de Ciudad Real Ismael Quiñones, integrant del patrocinador oficial de l'esdeveniment, Cárnicas Serrano. Després d'ell, a escassos cinc segons, va creuar la meta Jaouad Oumellal, del mateix equip i Khalifa Zarhnoun, del Gaes Team. En aquesta categoria, el líder indiscutible mancant l'última prova és Hassane Aouchar, que tan sol amb disputar-la es proclamaria guanyador de la vigesimoprimera edició del circuit.

Al voltant de 1.500 corredors van completar el recorregut de 15 quilòmetres amb pujades i baixades pels carrers de la localitat, així com del polígon industrial Font del Pitxer i La Canyada. El Gran Fons ha sigut la novena carrera d'aquesta edició que finalitzarà el pròxim 21 d'octubre amb la tradicional Licitada al Castell de Xàtiva.