elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Más de 2.000 gamers se darán cita en el Videogames Festival de Paterna

Más de 2.000 gamers se darán cita en el Videogames Festival de Paterna
    MÉS FOTOS
    Más de 2.000 gamers se darán cita en el Videogames Festival de Paterna - (foto 2)

    La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Paterna ha organitzat per als dies 2 i 3 de desembre un multitudinari esdeveniment dedicat al món del videojoc.

    Es tracta del Game Over Videogames Festival, un certamen de videojocs i oci digital que se celebrarà en la Ciutat Esportiva de Paterna i que reunirà a 2.000 participants, que podran gaudir d'una gran varietat de campionats i noves experiències, així com de influencers d'àmbit nacional.

    "Es tracta d'un dels esdeveniments dels videojocs més complets, on a més de tornejos, també hi haurà zones de joc lliure, tendes i fins a un iKart", ha explicat el regidor de Joventut, José Manuel Mora, qui també ha destacat que "mitjançant aquest tipus d'esdeveniments, volem oferir als joves de Paterna una oferta d'oci diferent, ajustada al que molts ens demanden".

    Des de les 10 del matí i fins a les 20:30 hores, els campionats de videojocs s'intercalaren amb xarrades i exhibicions. A més, el recinte comptarà amb zones de PS4, de PC, de Realitat Virtual, de Arcade, tendes i stands, zones de Youtubers i influències i zones de Photocall i Cosplayers.

    Els jocs en els quals es podrà competir seran el Fifa 18, Call of Duty, League of Legends, Clash Royale, Hearthstone. A més depenent del joc les competicions seran individuals, en parelles o grups.
    Entre els premis als quals poden aspirar els participants hi ha comandaments i complements per a consoles i targetes regale per a accessoris gaming d'alta qualitat, a més de la medalla oficial de Omega World Games per als primers llocs.
    Finalment, el regidor Mora ha apuntat que "tant l'accés al recinte com la participació en els tornejos són totalment gratuïtes, però serà necessari reservar les entrada".

    Per a açò, l'organització l'esdeveniment ha creat la web algopasaraenpaterna.com, on a més de poder realitzar les reserves, els interessats trobaran tota la informació relacionada amb l'esdeveniment.

    Pujar