Castellano

El valler Hugo Vicente-Ruiz es proclama campió en la carrera d'Enduro d'Andorra

Hugo Vicente-Ruiz
  • Aquesta jove promesa de la bicicleta continua collint èxits

Hugo Vicente-Ruiz Muñiz, de 16 anys, té per davant una prometedora carrera esportiva en el món de l'Enduro i així ho ha demostrat el passat cap de setmana en proclamar-se campió de la carrera Maxiavalanche celebrada en l'estació d'esquí de Pal, a Andorra.

Hugo aconseguia així la primera posició en la marató de DH - Marató de Descens en Vallnort.

Aquest jove vallero va aconseguir el dissabte una classificació molt bona, amb un temps de 19 minuts i 44 segons, la qual cosa li va permetre ficar-se en la categoria d'Eurocup Elit i eixir amb els cent millors de la competició.

El diumenge va començar la seua primera pispa a les 11 hores i després d'una eixida accidentada, Hugo va patir tres caigudes, va aconseguir col·locar-se cinquè cadet amb un temps de quasi 22 minuts.

No obstant això, en la segona manga, la jove promesa de l'Enduro va fer una eixida perfecta i va aconseguir recuperar tot el temps perdut en la primera, la qual cosa li va fer aconseguir el primer lloc en aquesta prestigiosa competició europea, amb un temps de 18 minuts i 32 segons.

Cal recordar que el mes d'abril passat, Hugo Vicente-Ruiz Muñiz va aconseguir el segon lloc en l'Enduro BTT Pirineus. Als seus 16 anys, aquest jove vallero sembla disposat a fer-se un nom en l'Enduro i seguir el deixant del desaparegut Arturo Tizón.

MÉS FOTOS
El valler Hugo Vicente-Ruiz es proclama campió en la carrera d'Enduro d'Andorra - (foto 3)