• La prova, segona del circuit autonòmic, es va disputar diumenge passat. El combinat femení júnior va ser segon en la seua categoria

• Louis Dieumegard va quedar huité en la Run Càncer de València, diumenge

MÉS FOTOS
Tercera plaça per a l’equip femení absolut del CA Safor Teika en el Cross d’Orpesa - (foto 2)

El Club d’Atletisme Safor Teika va participar diumenge amb tres equips en el Cross d’Orpesa, segona prova del Circuit Autonòmic de Camp a Través i classificatòria per al Campionat d’Espanya de Clubs.

En l'autonòmic l'equip absolut femení del Safor va quedar tercer. Va estar integrat per María José Casinos, Pilar Vázquez, Lucía Botija, Silvia Sanz, Andrea Abad i Empar Vizcaíno. A més, l'equip femení Sub20 (Junior) va ser segon de la seua categoria, amb Rocío Calabuig, Neus Sansaloni, Carla Breco i Mónica Pascual. També hi hagué un equip cadet masculí, que va ser seté, amb José Marín, Jacobo Ramírez, Blai Sampablo i Marc Grau.

Per a classificar-se al Campionat d'Espanya, també puntuaven atletes amb llicència d'altres autonomies i només passaven els tres primers equips. Atenent a estos criteris les xiques del Safor van ser quartes, per darrere del València CA (primer), Juventud Atlética d'Elx (segon), i Metaesport de Riba-roja del Túria (tercer), per tant es van quedar fora.

A nivell individual pujaren al podi Lluna Villar i Jacobo Ramírez, tots dos amb medalla de plata en categoria Sub16 (Cadet); Ángels Ferrando, que va ser plata en Sub14 (Infantil), i Martí Sampablo, bronze en la categoria Sub10 (Benjamí).

Run Càncer de València

D'altra banda, diumenge hi hagué presència ‘grogueta’ en la Run Càncer de València, un esdeveniment solidari organitzat per l'AECC en què van participar més de 9.000 persones.

En la cursa competitiva, de 5,6 km, Louis Dieumegard va quedar huitè de la general amb un crono de 18:43, a un ritme de 3 minuts i 20 segons el km. És un atleta d'origen francès establert des de fa uns anys per estudis a València.

Forma part del grup d'atletes ‘groguets’ que entrena en la pista del riu Túria. Especialista en 400 metres tanques, l'any passat ja va anar al Campionat d'Espanya Sub23 (Promesa), encara que fora de concurs, i va ajudar en la lliga de Primera Divisió. També va competir José Vicente Mocholí, el 67è amb un temps de 22:43.