El CA Safor Teika no va fallar a la cita amb la Cursa del Raval de Gandia

• La prova de 10K, organitzada per l'associació de veïns del barri, es va disputar diumenge

• Hi van participar un total de 43 corredors ‘groguets’. Jesús Gomar va ser el segon de la general amb un temps de 31:52

MÉS FOTOS
El CA Safor Teika no va fallar a la cita amb la Cursa del Raval de Gandia - (foto 2)

Un total de 43 corredors del CA Safor Teika van participar en la 28 edició de la Cursa del Raval de Gandia-Memorial Vicent Mañó. La cursa popular, amb una distància de 10 quilòmetres, es va disputar diumenge passat, i va suposar el retorn al barri després de no poder celebrar-se l'any passat, tot i que sense proves infantils.

Els podis més destacats del club van ser per a Jesús Gomar (2n de la classificació general i 1r en Senior, amb 31:52), Iván Ferrer (3r en Senior amb 32:32), Jhoel Faus (1r en Junior, amb 33:31) i Teresa Poquet, 2a en Veteranas B amb 47:09.

D'altra banda, l'organització de la carrera va tindre un detall amb el soci del Safor Tono Boscà, amb el lliurament d'una placa, on es podia llegir: “En agraïment com a gran ambaixador, pel teu excel·lent tracte i provada amistat a la Cursa del Raval”.