El CA Safor Teika va estar en la Volta a Peu al Verger

• Jesús Gomar va ser tercer de la general i Maria Boscà primera en la categoria Veteranes C. La carrera popular es va celebrar diumenge passat

MÉS FOTOS
El CA Safor Teika va estar en la Volta a Peu al Verger - (foto 2)
El CA Safor Teika va estar en la Volta a Peu al Verger - (foto 3)

Diversos corredors del Club d’Atletisme Safor Teika van competir diumenge a la XIV Volta a Peu al Verger, dins del Circuit de la Marina, amb una distància de 10 km. Jesús Gomar va quedar tercer de la general, i segon de la categoria Senior, amb un crono de 28:52. María Boscà va ser primera en Veteranas C amb 38:52. També participaren Antonio Ortega Gómez, Mónica Magaña, Joaquín Sesé, Antonio Ortega Garrido, Charo Pérez, i José Metola.

D'altra banda, diumenge a Gandia estava previst que se celebrara la XIII Cursa de la Dona Vicky Foods però, com ja es va anunciar, va quedar ajornada per la pluja. Tindrà lloc el diumenge, 1 de maig. Les inscripcions continuen obertes fins al 27 d'abril en la web oficial de la cursa i en els establiments col·laboradors.