Castellano

• Carlos Ferrando va ser tercer de la classificació general amb 32.07. Adrian Vadean va quedar tercer en la local, amb 34:18. La prova, organitzada pel Safor, es va celebrar dissabte passat.

• Un cop acabat el Circuit de la Marina Maria Boscà va pujar al podi com a segona de la categoria Veteranes C

MÉS FOTOS
El CA Safor Teika va ser el club més nombrós en el 10K Nocturn de la Platja de Gandia-Memorial Toni Herreros - (foto 2)

El Club d'Atletisme Safor Teika va ser el grup més nombrós, amb 36 participants, en la desena edició del 10K Nocturn de la Platja de Gandia-Memorial Toni Herreros, que es va celebrar dissabte passat, i tot això malgrat que era la mateixa entitat la que organitzava esta carrera, per la qual cosa molts socis van col·laborar com a voluntaris en comptes de posar-se el dorsal.

El millor resultat per al club va ser la tercera plaça de Carlos Ferrando, que va ser tercer de la classificació absoluta i primer en la categoria sènior amb un crono de 32:07. Ferrando és a més director de l'escola de triatló. En primer lloc va quedar Hassane Ahouchar, del club Clínica Alejandro Sanz, amb 31:21, i segon va ser Octavio Sanchis, del Serrano CA, amb 31:42. A més, en la classificació local masculina va ser tercer Adrian Vadean, també del CA Safor Teika, amb 34:18.

També dissabte va acabar el Circuit a la Peu de la Marina Alta amb la cursa de Benissa, de 8 km. En esta prova va pujar al podi María Boscà, com a primera de Veteranas C, i en la classificació general del circuit ha estat segona en esta mateixa categoria.

D'altra banda, diumenge al matí la platja de la Malva-rosa va acollir una nova edició del Triatló València. Amb quasi 500 inscrits la prova es va disputar en distància Supersprint i Sprint. En esta última va competir Pilar Llopis, que va ser setena en la categoria de Veteranes 1 amb un crono de 1:30:03.