Castellano

• La Cursa de la Dona Vicky Foods va celebrar a Gandia diumenge un entrenament especial

MÉS FOTOS
Corredors del CA Safor Teika van estar en el 10K Fem de València, el Top of The Rock de Castelló i el duatló d’Ontinyent - (foto 2)

Corredors populars del Club d’Atletisme Safor Teika participaren en diverses proves populars el passat cap de setmana. En el 10K Fem de València, diumenge, van estar María Boscà (14a posició amb 44:05), Amparo Villar i Charo Pérez.

Per la seua banda, Anna Blanco va estar en el "trail" Top of The Rock de Castelló, en la seua distància "half", composada per 2 etapes de 74,6 km i 2.648 metres de desnivell positiu, entre Les Useres i Morella. Va ser la sisena dona d’esta cursa, i la 55a en arribar a meta en la general mixta, amb un temps total de 12 hores i 10 minuts.

A més, Isidro Benavent va completar dissabte el X Duatló Ciutat d’Ontinyent, amb un crono d’1:05:40. La prova consistia en 4,5 km de cursa, 18 km de ciclisme i 2,5 km de cursa.

D’altra banda, diumenge va tindre lloc a Gandia, al parc de Joan Fuster, una nova sessió dels entrenaments gratuïts de la Cursa de la Dona Vicky Foods, que va coincidir amb el Dia Internacional de la Dona. Entre les assistents van estar l'alcaldessa, Diana Morant, la regidora d'Esports, Lydia Morant, la directora de Palau Ducal, Balbina Sendra, o Berti Barber, directora de Màrqueting de Teika. El pla continua este diumenge, 15, amb eixida des de la plaça del Prado a les 10h, per a visitar els diferents monuments fallers en la prèvia de la Plantà.