Castellano

Un Campió d'Espanya i un quart lloc per federacions per a atletes del Garbí

Este cap de setmana el Club de Córrer el Garbí va participar amb atletes de la talla de Judit Prats, Luis Salort o Héctor Más en Campionats d'Espanya per seleccions autonòmiques aportant les seues marques als bons resultats aconseguits per la Comunitat Valenciana.

En el Campionat d'Espanya per seleccions autonòmiques Cadet en edat escolar que es va celebrar a Lorca, la Comunitat València es va imposar en categoria masculina. Els 268 punts aconseguits que els van fer pujar al més alt del podi es van aconseguir també gràcies a la marca feta per l'atleta del Garbí Héctor Más que va ser seleccionat per a representar a la Comunitat Valenciana en la prova de salt de longitud. Héctor va quedar quart en aquesta prova amb una marca de 6,19 metres.

En el cas de Luis Salort i Judit Prats, tots dos van participar representant a la Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya absolut per Federacions Autonòmiques. Judit Prats va quedar en quart lloc en pes femení amb un llançament de 13,86 metres. I Luis Salort va aportar un temps de 14,33, quedant en sisè lloc, amb aquesta marca en 110 metres barres d'una altura d'1,067 millora la seua pròpia marca personal i estableix un nou rècord per al Club de Córrer el Garbí. L'entrenador personal de Luis Salort, Toni Puig va viatjar també com a entrenador oficial de la selecció valenciana per a esta trobada com a part dels responsables delegats a Ciudad Real.

Finalment, la selecció de la Comunitat Valenciana que va participar en aquesta trobada va quedar en quart lloc de forma conjunta dones i homes a tan sol mig punt del tercer classificat.