Castellano

MÉS FOTOS
    Alevins del Garbí campions en combinades escolars locals i provincials masculines - (foto 2)

El dissabte es va disputar a Gandia el Campionat Provincial Aleví de Proves Combinades en el qual Pablo Ruíz va ser el clar guanyador amb 957 punts en les proves de 60 metres llisos, salt de longitud i llançament de pes, aconseguint la màxima puntuació en les tres proves. Destaca també el tercer lloc de Jaume Estruch en llançament de pes. Es va realitzar al mateix temps un control de marques en el qual Xavi Martínez va aconseguir quedar en primer lloc en els 1.000 metres.

El divendres, els i les atletes alevins van participar en Proves Combinades Escolars locals, on també els benjamins i pre-benjamins van fer control de marques. En alevins, el Garbí es va imposar tant en categoria masculina com en femenina amb l'or de Pau López i el d'Aroa del Rosal. Però també van tenir molt bons resultats els benjamins i pre-benjamins, per exemple, la pre-benjamí, Gemma Martínez va quedar primera en 50 metres llisos i tercera en llançament de pes. En llançament de pes benjamí masculí el podi al complet va ser del Garbí amb Pablo Ferrer en primer lloc, Hugo Martí en segon i Álvaro Vicente tercer. David Valcárcel va aconseguir or en 500 metres en benjamí, en la mateixa prova però en fèmines, Claudia Guerola i Rocío Muñoz van aconseguir un tercer i quart lloc i en 50 metres Rocío Muñoz va quedar segona i Claudia Guerola tercera.

Ja el diumenge, infantils del C. C. el Garbí participaven en el Campionat provincial per equips on les atletes del Garbí van quedar en un novè lloc, però aconseguint millorar moltes marques personals. Este és el cas de Laura Piera en 80 metres i en 220 metres barres, Marta Valcárcel en 150 metres i en javelina, Lara Porcar en 500 metres i disc, Irene Escrivà en 1.000 metres, Marta Femenía en triple i Mireia Escrivà en martell. Anna Serra va participar en altura i 80 metres barres. Per la seua banda, Héctor Braco i Ismael Sánchez van participar com a control en 80 metres llisos.