Castellano

El Khayami i Eva Gimeno conquisten la XXXV Volta a Peu a la Platja d'Almenara

MÉS FOTOS
    El Khayami i Eva Gimeno conquisten la XXXV Volta a Peu a la Platja d'Almenara - (foto 2)

Més de 500 atletes van participar ahir en la XXXV Volta a Peu a la Platja Casablanca d'Almenara per a realitzar un recorregut urbà de 5 quilòmetres pels carrers del nucli marítim, combatent la calor que feia enguany. De fet els punts habilitats per a combatre les altes temperatures (esponges, aigua...) van ser necessaris i ben acceptats pels atletes que un any més van omplir la platja d'Almenara.

Quant a l'esportiu, el vencedor de la prova va ser Abderrahman El Khayami (Platges de Castelló) amb un crono de 15:02, seguit dels independents Fernando Martínez i Francesc Cabrero. Quant a les xiques, la victòria va ser para Eva Gimeno Barrachina (Running Gaes Team) amb un crono de 19:33 seguida d'Ester Clausell (Tarongetes) i María Gálvez (Independent).

Pel que fa al podi local va estar format per Susana Íñiguez, Teresa Torres, i Aida Álvarez quant a les xiques, mentre que en xics van pujar Carlos Olmedo, Tomás Villar i Vicente Roig. cal assenyalar que altres locals van entrar abans en meta, però van pujar al podi en les seues respectives categories ja que els premis no eren acumulables.