elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Falleres Majors d'Alaquàs inauguren l'Exposició del Ninot 2017

Les Falleres Majors d'Alaquàs inauguren l'Exposició del Ninot 2017
  • El Castell d'Alaquàs s'ompli de ninots indultats i festa fallera en la tradicional Exposició del Ninot que es podrà visitar al monument fins el 14 de març

Tots els ninots indultats de cadascun dels onze monuments grans i els onze infantils de les comissions falleres d'Alaquàs ja es poden contemplar al Castell d'Alaquàs. El passat diumenge 5 de març es va inaugurar oficialment l'Exposició del Ninot de les Falles 2017, a càrrec de l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, la Regidora de Falles, Isabel Mondéjar, i les Falleres Majors d'Alaquàs, Susana Vinuesa Bautista i Valeria Carrasco Rovira.

L'acte va començar a les 11:30 hores del matí. En arribar les Falleres Majors, tallaren la cinta amb la què es va donar per inaugurada aquesta exposició. Tot seguit la comitiva va recórrer les instal·lacions del Castell. L'Exposició del Ninot podrà ser visitada fins al proper 14 de març en l'horari habitual del Castell.

En l'acte es va presentar també el Llibre de les Falles 2017 i es lliurar el premi al jove guanyador del Concurs de Cartells de les Falles d'Alaquàs, Aitor Poveda Sáiz, autor de la imatge elegida per al Cartell de les Falles 2017.

Pujar