Diumenge 18 de Març de 2018

-La Festa de la Carxofa 2018 arranca aquest dijous amb les Jornades del Pinxo :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Agricultura -  benicarlo
08/01/2018 | elperiodic.com  

La Festa de la Carxofa 2018 arranca aquest dijous amb les Jornades del Pinxo

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El regidor d'Agricultura, Domingo Roca, acompanyat del president de l'Associació de Bars i Cafeteries de Benicarló, Iván Alemán, la representant de la Penya Mechero, Ruth Martí, i el representant del col·lectiu Urban Sketchers, Enric Moya, han presentat avui una nova edició de les Jornades del Pinxo de la Carxofa, que començaran aquest dijous amb una Demostració Gastronòmica que servirà per inaugurar oficialment la 25a edició de la Festa de la Carxofa, una fita que, en paraules del regidor d'Agricultura, «suposa un reconeixement al treball i la dedicació de tota la gent de Benicarló».

Domingo Roca ha reconegut que aquesta edició de la Festa de la Carxofa «serà especial per a tots i estem convençuts que, a pesar de què el llistó ja està molt alt, continuarem bolcant-nos de forma massiva amb aquesta festa que tantes alegries ens ha donat».

Després de la Demostració Gastronòmica de dijous (a la plaça de Sant Joan a les 19.30 hores), les Jornades del Pinxo començaran divendres 12 i s'allargaran fins al 28 de gener, amb una participació de més de 30 establiments, entre tasques, bars i cafeteries. Els pinxos, a un preu de euros (beguda a part), reflectiran tota una extensa diversitat gastronòmica on la carxofa serà sempre l'ingredient imprescindible i obligat, amb receptaris que van des d'allò més tradicional a la cuina més innovadora.

10 premis en joc

Com cada any, les Jornades compten amb un ingredient competitiu que les fa, si cap, encara més atractives. D'una banda, el Concurs del Pinxo de la Carxofa que organitza la Penya Mechero, que enguany entregarà sis premis: tres per als millors pinxos de categoria general i tres per als millors pinxos del receptari tradicional, que l'any passat va tindre una gran acollida entre el públic.

El premi popular al millor pinxo, com ja es va fer l'any passat, s'escollirà a través de de les votacions del públic, que mostrarà el seu veredicte amb un díptic que es podrà recollir en qualsevol dels bars que participen en les Jornades. Per a poder votar, serà obligatori haver visitat com a mínim vuit establiments. Entre tots els votants, se sortejarà un premi que consistirà a formar part del jurat en les jornades de la Carxofa de 2019.

Aquest any, com a novetat, el col·lectiu Urban Sketchers de Benicarló també s'ha afegit als concursos relacionats amb els pinxos de carxofa i ha creat el premi al «pinxo més etxurat», que premiarà aquells pinxos més artístics i amb una millor presència.

Els premis es lliuraran els dies 18 de gener (pinxos clàssics i tradicionals), 19 de gener (pinxo més etxurat) i 24 de gener (premi popular).

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
15/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
Por incapacidad manifiesta: hay que acabar con el independentismo
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil