Dimarts 24 de Abril de 2018

-Esports convoca les subvencions anuals per a clubs esportius :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  benicarlo
13/09/2017 | elperiodic.com  

Esports convoca les subvencions anuals per a clubs esportius

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria d'Esports, torna a convocar les subvencions anuals per a clubs esportius que han realitzat competicions esportives federades i activitats d'esport espectacle en l'any 2016. El termini per a presentar la documentació finalitza el 24 d'octubre.

Un any més, la Regidoria d'Esports convoca les subvencions anuals per a clubs esportius que han organitzat competicions esportives federades i activitats d'esports espectacle durant l'any 2016. Les dos convocatòries són de lliure concurrència i compten amb 78.000 euros per a les subvencions anuals de clubs esportius i amb 3.000 euros per a les subvencions d'activitats d'esport espectacle. Aquestes quantitats suposen un augment de la inversió de 8.000 euros respecte a l'any passat.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha destacat que «la convocatòria de les subvencions anuals mostra, una vegada més, el compromís ferm de l'Ajuntament per continuar donant suport a totes les entitats esportives del municipi per la important tasca de promoció de l'esport que fan any rere any».

A més de les subvencions de lliure concurrència, la Regidoria d'Esports també té pressupostades subvencions nominatives amb altres clubs locals per la realització d'esdeveniments puntuals o d'activitats esportives que repercuteixen en la promoció i difusió del nom de Benicarló per tota la Comunitat Valenciana i Espanya: el Club de Tenis Benicarló, per la realització del ITF Internacional (2.400 euros); la Unió Ciclista Benicarló, per l'organització de la Ronda Ciclista al Maestrat (2.400 euros); Cocemfe Maestrat, per la realització del Certamen de Ciclisme Adaptat (1.000 euros); el Club Natació Benicarló, per la realització de la Copa d'Espanya d'Aigües obertes (2.400 euros) i el CD Benicarló, per la seua militància en la Regional Preferent (16.000 euros).

Les convocatòries apareixen publicades al BOP nº108, del 9 de setembre de 2017. La data màxima per a presentar la documentació en el registre d'entrada municipal és el 24 d'octubre de 2017. Els clubs interessats poden descarregar-se els impresos en el següent enllaç: http://www.ajuntamentdebenicarlo.org/esp/pesp-impresos.php3

D'altra banda, les entitats esportives que necessiten assessorament per omplir la documentació poden dirigir-se, amb cita prèvia, al Servei d'Esports de l'Ajuntament. Per tal de demanar cita presencial els clubs poden posar-se en contacte amb el Servei d'Esports a través del correu electrònic: correu.esports@ajuntamentdebenicarlo.org.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil