Dissabte 26 de Maig de 2018

-L´Ajuntament sol·licita a la Generalitat 2 milions d´euros per a la millora dels polígons :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  alaquas
03/05/2018 | elperiodic.com  

L´Ajuntament sol·licita a la Generalitat 2 milions d´euros per a la millora dels polígons

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Tal com ha destacat l´Alcadessa de l'Ajuntament d'Alaquàs, Elvira García Campos, aquesta inversió econòmica que s'emmarca dins del Pla Estratègic de Subvencions 2016-2018 promogut per la IVACE, permetria emprendre diverses actuacions de millora en els polígons de Els Mollons i el Bovalar.

Pel que fa a les actuacions de mobilitat, cal destacar les obres que s'executaran per a la millora de l'accés al polígon del Bovalar amb la urbanització del Carrer Conca, i la prolongació del carril bici, entre l’ Avinguda Pablo Iglésias i Cami Vell.

Una de les tasques que també es planteja, és la renovació de l'enllumenat públic mitjançant mesures d'eficiència energètica, a través de la substitució de les actuals lluminàries per altres de major eficiència energètica.

En ambdós casos, en cas d´aprovar-se integrament aquesta subvenció, les intervencions es centraran en l'execució de canalitzacions per a la instal.lació de fibra òptica. Es tracta d'una actuació que permetrà l´accés a Internet a alta velocitat.

En aquesta mateixa línia, i amb vista a incrementar la seguretat al polígon, es procedirà a la implantació d'un circuit tancat de televisió connectat a la policia local.

Per a la presentació i elaboració d'aquest ambiciós projecte, han estat estudiades les necessitats de tots dos espais del municipi tenint en compte a més les demandes de l'empresariat local.

Per la seva banda, l´Ajuntament d´Alaquàs ha aprovat una dotació pressupostària que ascendeix als 120.000 euros i que es destinarà a complimentar, si és necessari, la subvenció que finalment s´atorgue.

L'objectiu és que aquestos importants enclavaments del municipi  pugen mantenir el seu paper, d'una banda generant ocupació en la població i de l'altra sent un referent per a la implantació de noves empreses.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

25/05/2018 - Desde el Congreso
Un mundo rural vivo
24/05/2018 - Columna de Michel
De las cruces a los monolitos
21/05/2018 - Editorial
La incoherencia

RSS elperiodic.com Alaquàs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil