elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

STEPV exigeix a la Conselleria la immediata publicació de l’ordre de jornada contínua

  A tres de setmanes d’haver tancat les negociacions sobre l’ordre de jornada contínua en la Mesa Sectorial d’Educació, la Conselleria encara no ha publicat l’ordre. Els processos d’admissió de l’alumnat als centres comencen dilluns que ve, 9 de maig sense que encara s’haja publicat l’ordre.

  Els centres haurien de tindre ja aquesta normativa i treballar-la en cas que acordaren adoptar aquest model de jornada, perquè les famílies han de tindre aquesta informació i participar en la decisió d’adoptar o no la jornada.

  És per això que STEPV exigeix la publicació de l’ordre i insta als centres que vulguen optar per aquesta jornada que treballen el projecte per a estar a punt quan es publique en el DOCV i informar les famílies durant el procés d’admissió.

  El Sindicat està realitzant assemblees informatives en aquells centres interessats en adoptar aquest model de jornada i publicarà materials informatius per a informar de l’ordre i dels tràmits que cal realitzar per dur-la endavant.

  En el seu moment, el Sindicat ja va criticar que l’ordre contenia massa entrebancs perquè els centres puguen adoptar la jornada contínua i el fet que no s’haja publicat encara en el DOCV és un entrebanc més per a la seua realització.

  Subir