28 de febrero de 2021 28/2/21

Soro III, rei del mà a mà per dalt corda

Soro III, rei del mà a mà per dalt corda - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Soro III, rei del mà a mà per dalt corda - (foto 2)
  Soro III, rei del mà a mà per dalt corda - (foto 3)
  Soro III, rei del mà a mà per dalt corda - (foto 4)

  Francesc Soro Juan (29/06/1984) conegut com a “Soro III” ha entrat en el selecte grup de jugadors que han aconseguit quatre títols de forma consecutiva del Campionat Individual d’Escala i Corda, desprès de la seua victòria per 60 a 50 el passat diumenge al trinquet de Pelayo front a Puchol II en una vibrant i emocionant final. 

  Fins ara els únics jugadors que havien aconseguit arribar a aquesta xifra de 4 títols de forma consecutiva eren Genovés (va aconseguir 5 títols consecutius i un total de 6) i Álvaro (va aconseguir 9 títols consecutius i un total de 6). A més, Sarasol també compta amb un total de 6 títols, però sols va aconseguir 3 de forma consecutiva.

  Amb aquestos registres, molts aficionats a la Pilota Valenciana creuen que el pròxim repte de Soro III en aquesta competició és el de guanyar dos títols més i d’aquesta forma igualar el palmarès de dos mites com Genovés i Sarasol, i de pas aconseguir en propietat una altra rèplica del “Fris Grec” i superar el registre de 5 títols consecutius de Genovés. En la pròxima edició de l’Individual, Soro III que actualment compta amb trenta-un anys tornarà a participar en el torneig –com ell mateix ha confirmat al Diari Superdeporte- per a defensar el títol i de pas ampliar els seus registres històrics.

  Amb aquest triomf absolut en aquesta temporada que com ell mateix ha catalogat de “rara i especial perquè he viscut situacions molt desagradables”,  ha demostrat que segueix sent el rest més important del món professional i un dels jugadors més determinants, a pesar de que aquesta posició de poder havia quedat en dubte, desprès de que no aconseguirà arribar a disputar la final de cap de les dos temporades oficials per equips més importants de la temporada 2015. Concretament  en la Lliga Professional d’Escala i Corda – Circuit Bancaixa va quedar quint classificat en la fase regular i no va poder disputar les semifinals, mentre que en la Copa d’Escala i Corda – President Diputació de València també va quedar en quint lloc en la fase regular i no va poder disputar la fase final del torneig.

  Aquesta victòria ha servit al jugador de Massamagrell per llevar-se de damunt una gran pressió, ja que era el favorit per emportar-se el Campionat Individual i de pas mantindre la seua hegemonia com a millor escaleter de la modalitat d’Escala i Corda.

  Subir