1 de octubre de 2020 1/10/20

Puig destaca l'educació com a pedra angular del renaixement de la Comunitat

Puig destaca l'educació com a pedra angular del renaixement de la Comunitat - (foto 1)

  El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat la Primavera Educativa, i allí ha destacat la importància de l'educació com a “pedra angular del renaixement de la Comunitat Valenciana”.

  “La Primavera Educativa és una aposta pel que significa l'educació per a tots nosaltres”, i ha assegurat que el projecte significa “molt més que una fira”: “És l'aportació de cada escola, cada col·legi i del conjunt de la societat per una proposta comú d'educació”.

  El President ha realitzat un recorregut per un dels trams de la Primavera Educativa, al llit del riu Túria, junt la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, el conseller d'Educació, Cultura i Esports, Vicent Marzà, i l'alcalde de València, Joan Ribó.

  Puig ha agraït la col·laboració de totes les institucions que participen, i ha confessat que se sent especialment orgullós de poder compartir “eixa passió per l'educació” amb les ampes, les escoles y el conjunt dels ciutadans.

  300 autobusos de tota la Comunitat

  El conseller d'Educació, Cultura i Esports, Vicent Marzà, ha assegurat que “el balanç de la fira és boníssim”, i ha destacat la gran participació i afluència de públic que ha tingut en les primeres jornades.

  “Avui esperem la presència de més de 300 autobusos que vindran de totes les comarques valencianes per a poder gaudir de la Primavera Educativa”, ha explicat el conseller. A més, l'encontre compta amb 1500 tallers i la participació de 500 escoles, gràcies a les quals, segons el conseller “la gent pot gaudir de l'educació, posar-la en valor, i estem segurs que totes i tots ens ho podem passar molt bé i aprendre els uns dels altres”.

  “És un goig poder dir que quan les administracions posem al servei de la ciutadania per a què la gent aprenga, compartisca, i s'ho passe bé, podem ser imparables”, ha explicat Marzà, qui s'ha mostrat satisfet què a la fira hi haja representació “de totes les titularitats i de totes les ideologies, perquè el que volem és posar en valor tot allò que es fa bé”.

  Subir