elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Concentració en la UV en record de les víctimes de l’accident de Freginals

Concentració en la UV en record de les víctimes de l’accident de Freginals

  La Universitat de València ha acollit diverses concentracions on s’ha guardat un minut de silenci en record de les víctimes de l’accident de trànsit ocorregut a Freginals on han mort tretze estudiants universitàries. A les portes de l’edifici del Rectorat s’han concentrat estudiantat i membres de l’equip rectoral encapçalats pel rector Esteban Morcillo. Ha sigut a les 12h i s’ha guardat un minut de silienci en record de les joves i en suport als seus familiars, companyes i companys.

  La Universitat ha expressat en un comunicat el seu més profund condol a les famílies de les estudiantes i els estudiants víctimes de l’accident de trànsit, i ha convidat a la comunitat universitària a expressar la seua solidaritat amb un minut de silenci celebrat hui a les 12 hores amb concentracions a les portes del Rectorat i dels edificis dels campus universitaris. La Universitat de València s’uneix, així, a les mostres de condol expressades per la comunitat universitària.

  La Universitat de València, compromesa amb el programa Erasmus, s’uneix a les mostres de condol expressades per la comunitat universitària a les famílies i els companys i les companyes de l’estudiantat d’universitats catalanes que han estat víctimes de l’accident de trànsit produït el 20 de març a l’AP-7 a Freginals (El Montsià, Tarragona).

  El Consell de Direcció de la Universitat de València, d’acord amb les universitats públiques de la Comunitat Valenciana i amb la secció de València de l’associació Erasmus Student Network, se suma als dos dies de dol oficial decretats per la Generalitat de Catalunya.

  Així mateix ha convidat tota la comunitat universitària a unir-se a la convocatòria de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes (CRUPV), expressant la seua solidaritat amb les víctimes de l’accident concentrant-se a les portes del Rectorat i dels edificis dels campus universitaris, fent un minut de silenci, celebrat hui a les 12 hores.

  El Delegat d’Estudiants de la Universitat de València i el president de la secció de València de l’Erasmus Student Network, han participat hui en l’acte institucional en record de les víctimes organitzat per la Universitat de Barcelona.

   

  Subir