1 de marzo de 2021 1/3/21

El Centre Cultural La Nau acull el proper 26 de febrer de 2015: Musicants

El Centre Cultural La Nau acull el proper 26 de febrer de 2015: Musicants - (foto 1)

    La presentació oficial de Musicants, projecte impulsat per Manolo Miralles (Al-Tall), tindrà lloc a la Capella de la Sapiència de La Nau a les 19h.

    Aquesta formació naix del maridatge de músiques i cants. La formació és molt heterodoxa: violí i violoncel, piano, percussió, baix, guitarra elèctrica i cordes “mediterrànies”, cantant “solista” i veus, a més del bagatge musical procedent de diferents estils: jazz, pop, clàssic, tradicional, etc. La proposta de Musicants viatja mar endins cap als ports de Grècia i les tavernes de Turquia, fa escala a Tunis i als llavadors d’Eivissa, i reviu i recupera poetes nostres com ara Ibn Al-labanna, Ibn-al-Khafaja o Abú Bak al-Turtuxi.

    L’acte tindrà lloc a les 19 hores, a la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau. L’entrada és lliure fins completar la capacitat del recinte i s’inscriu dins de la programació de Fòrum de Debats de la Universitat de València.

    Formació de Musicants: Àngela Llinares Pérez, Paco Pineda Poquet, Eugeni Camacho, Rebeca Mut Fornés, Àlex Velàzquez, Manuel Miralles Molina i Ximo Guardiola.

    Subir