elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les piscines municipals de Xirivella obriran a la nit els caps de setmana de juliol

Les piscines municipals de Xirivella obriran a la nit els caps de setmana de juliol

  A partir del 8 de juny s'obriran al públic les piscines d'estiu municipals de Xirivella de dimarts a diumenge, fins el 7 de setembre.

  Com a novetat, enguany hi haurà la possibilitat de disfrutar de banys nocturns fins a la 1 de la nit els caps de setmana de juliol des del dia 7. Els divendres, a la piscina del Ramon Sáez i els dissabtes, a la del barri de la Llum.
  Enguany també hi haurà classes gratuïtes d'aquaeròbic els divendres de juliol.

  Per a poder comprar l'entrada del bany lliure hi ha diferents descomptes. Hi ha preus reduïts per a jóvens, persones jubilades, pensionistes i amb mobilitat reduïda. Els menors de 6 anys entren gratis i les persones jubilades que acompanyen un menor de 14 anys només paguen una entrada. Però l'opció més econòmica són els abonaments de 20 banys.

  El regidor d'Esports, Rubén Langa, destaca l'ampliació de l'horari nocturn. "Este estiu anem a poder disfrutar de les nostres piscines d'estiu més enllà de la mitjanit, aprofitant les nits caloroses del mes de juliol. Una iniciativa que va tindre molt bona acceptació i que ara recuperem juntament amb les classes gratuïtes d'aquaeròbic", explica el regidor.

  Pujar