elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Queda inaugurada la nova fira agrícola de Vinaròs: Agromoció 2017

Queda inaugurada la nova fira agrícola de Vinaròs: Agromoció 2017
  • Autoritats municipals i autonòmiques han recorregut el recinte firal saludant els expositors i coneixent els productes que ofereixen

Aquest matí ha quedat inaugurada la nova fira agrícola de Vinaròs, Agromoció 2017, en un acte en què han estat presents autoritats municipals i autonòmiques, a més de les dames de festes.

A les 10:30 hores, s'ha dut a terme a l'entrada del recinte firal el tall de la cinta inaugural, per part de la Consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, del regidor d'Agricultura, Jordi Moliner i de l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla.

Posteriorment s'ha realitzat un recorregut per la fira, saludant els comerciants i coneixent de primera mà els productes que s'ofereixen en un espai de 22.000 metres quadrats, dels quals més de 5.000 estan destinats a l'exposició.

Cebrián ha felicitat a Vinaròs "per aquest nou impuls que se li ha volgut donar a la fira agrícola, demostrant que hi ha espai per a la innovació i per a la gent jove" i ha indicat que "cal apostar fort pels productes de proximitat i de la terra ".

A més, la Consellera ha considerat que "és un encert haver complementat aquesta activitat amb un seguit de xerrades al Vinalab, que han buscat apropar el coneixement i l'entorn agrari a la població".

Per la seua banda, el regidor d'Agricultura, Jordi Moliner, ha recordat que aquest any es va decidir avançar la fira per donar-li més notorietat i atraure així a més visitants de la regió, ja que en anys anteriors aquesta havia perdut protagonisme a causa de l'extensa programació d'activitats que es solapen durant la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere.

"Això ens ha permès centrar-nos en aquest esdeveniment, amb una ubicació nova al passeig Fora Forat i diverses exhibicions i activitats lúdiques que busquen que tota la família pugue gaudir de la fira en un entorn molt agradable", ha explicat Moliner.

Finalment, l'alcalde Enric Pla ha convidat a tota la ciutadania a visitar-la durant el cap de setmana i ha afegit que "aquesta nova aposta que uneix agricultura i automoció és una mostra de que el sector primari té una activitat important a la zona, pel que hem de donar-li el suport i la visibilitat que es mereix".

Pujar