elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

50 Aniversari de l'IES Leopoldo Querol

50 Aniversari de l'IES Leopoldo Querol

  Aquest dimecres, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vinaròs, s'ha fet presentació de les activitats programades per celebrar el 50 aniversari de l'IES Leopoldo Querol.

  L'alcalde Enric Pla i la regidora d'Educació, Begoña López, han estat presents, juntament amb Andreu Branchat, Marian Fonellosa i Carmen Llopis, com a representants de l'IES Leopoldo Querol.

  Entre els actes previstos hi ha la inauguració, el proper 24 d'octubre a les 19:00 hores, d'una exposició fotogràfica a l'Auditori Municipal.

  Dissabte 28 d'octubre, a l'Espai Carles Santos de la Fundació Caixa Vinaròs, tindrà lloc la conferència a càrrec de Mario Masó entorn de la figura de Leopoldo Querol i es lliuraran diplomes als alumnes participants en el concurs del logotip del 50 aniversari; també serà el lliurament de premis als guanyadors del concurs de poesia en valencià.

  El mateix 28 d'octubre, a les 19:30 hores, a l'Auditori Municipal, hi haurà un concert de cambra amb exalumnes del centre que actualment són professionals del món de la música. També es presentarà la portada del llibre commemoratiu que es presentarà un cop acaben aquests actes i en el qual han treballat Marian Fonellosa i Carmen Llopis per recopilar testimonis i resumir els 50 anys d'història del centre.

  Aquesta programació conclourà amb la projecció d'un vídeo dels 50 anys i un sopar a l'Hotel Roca. Per apuntar-se a aquest sopar, totes les persones interessades en assistir i que hagin tingut vinculació amb l'IES, han d'ingressar abans del 24 d'ocutbre, 35 euros al compte de la Caixa Vinaròs nombre ES19 3174 5899 9420 5222 0924.

  També hi haurà un menú infantil de 12 euros. S'ha d'especificar el nom i els cognoms, el DNI i l'any de promoció com a alumne de l'institut. El dia del sopar s'haurà de presentar el resguard de l'abonament. Les places per a aquest sopar són limitades.

  Pujar