Castellano

La coalició electoral formada per Municipalistes la vila i Podem anuncien els seus candidats

La coalició electoral formada per Municipalistes la vila i Podem anuncien els seus candidats

    Derek Thornel i Joana Agulló, de la Municipalista, i Rosana Miralles, de Podem, encapçalaran la coalició electoral disposada a presentar una alternativa que recupere les institucions per al poble, apostant per l’habitatge, la protecció del territori, el feminisme i la municipalització de servei.

    La coalició electoral, que es presenta per plantejar una alternativa transformadora que ature les polítiques de l’actual ajuntament consistents en massificació turística, destrucció del territori, privatització i precarietat, han informat que lideraran la llista Derek Thornell i Joana Agulló, de la Municipalista, i Rosana Miralles, de Podem. Els candidats han manifestat que treballaran per un projecte que pose al centre els interessos de les classes populars en matèries com habitatge, dretssocials i protecció del territori.

    “Estem davant d’un govern municipal que ha governat per desenvolupar els interessos de constructors, posant en perill la cohesió social del municipi i la seua sostenibilitat a base d’un modelde rajola i formigó que va iniciar el PP”, informen des de la coalició.

    Així mateix, mantenen obertes converses amb altres forces d’esquerres per a sumar-se a la coalició i conformar així un projecte ampli que aglutine a l’esquerra transformadora del municipi.

    Pujar