elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real aposta pel talent científic amb la presentació a l’Espai Jove de l’equip UJI Electric Racing Team

    L’Espai Jove acollirà aquest divendres 15 de desembre una jornada de presentació del projecte de l’equip UJI Electric Racing Team que, amb una moto de competició elèctrica, dissenyada, construïda i gestionada per un grup d’estudiants de l’UJI, ha aconseguit el Top 10 mundial en el campionat MotoStudent.

    Es faran dues sessions, una pel matí a les 13.00 hores destinada a alumnes dels programes d’ocupació de l’Ajuntament de Vila-real, en concret del mòdul d’electricitat del Taller d’Ocupació T’Avalem, i per la vesprada, a les 17.30h per al públic en general que vulga assistir. En les xarrades, d’una hora de duració, els membres de l’equip mostraran el prototip de la moto i explicaran tot el projecte, des del seu inici fins la emocionant competició.

    L’Ajuntament de Vila-real col·labora en aquesta activitat a través de la Regidoria d’Economia, per tal de fomentar les vocacions científiques entre els joves de la ciutat. D’aquesta manera l’equip ha incorporat a la seua imatge promocional el logotip de la ciutat de Vila-real, tant a la moto, com en els equipatges i vestuari de tots els seus esportistes, i també a les pàgines web, xarxes socials, cartells i qualsevol suport publicitari que s’ha utilitzat per part de Electric Racing Team en el campionat internacional denominat Motorstudent.

    Aquesta col·laboració s’emmarca en l’aposta de l’Ajuntament de Vila-real pel posicionament en l'entorn científic amb l'objectiu de retindre i atraure el talent en l'àmbit de la innovació tecnològica.

    Pujar