VALENCIA | MEDI AMBIENT

La Marina de València i Bioagradables organitzen una sessió de neteja de platja oberta al públic

ELPERIODIC.COM - 07/03/2018

Diumenge 11 de març, de 10h a 12:30h, en l'espigó de La Marina de València es realitzarà una sessió de neteja de platja, que finalitzarà amb un esmorzar a l'entorn de la recuperada pèrgola modernista. La iniciativa està
organitzada per La Marina de València i BIOagradables, col·lectiu de voluntaris activistes pel medi ambient.

L'activitat està oberta al públic, que pot inscriure's a través del web https://www.eventbrite.es/e/entradas-waterbuddies-cleanup-la-marina-42763472698 L'objectiu és compartir una jornada agradable en La Marina, l'escenari que mira al mar des de la ciutat, contribuir a la neteja de la platja i a una València més sensibilitzada amb el medi ambient. Al mateix temps, la proposta permet socialitzar i fins i tot practicar anglès, ja que estan convidats a l'acte alumnes del AmericanSpace València de la UPV, de la USAC(University Studies Abroad Consortium) i ISA (International Studies Abroad).

BIOagradables aportarà tot el material necessari per a participar, per la qual cosa les persones interessades solament han de dur roba còmoda, aigua, protecció solar i esmorzar.

L'àrea d'arena que es netejarà és la situada enfront del complex Marina Beach Club. A continuació, els participants s'endinsaran en l'espigó per a descobrir un poc més que tresors entre les seues roques. Després de la neteja, els voluntaris podran esmorzar en la zona de la pèrgola i l'organització aportarà la beguda.

Esta iniciativa forma part de la programació pròpia de La Marina de València, que desenvolupa un conjunt d'activitats relacionades amb la cultura, la creativitat, la innovació i el medi ambient, amb la finalitat d'omplir de vida La Marina i acostar-la als ciutadans.

 

Sobre BIOagradables

L'Associació BIOagradables és un col·lectiu de voluntaris activistes pel medi ambient l'activitat principal del qual és l'organització mensual de neteges de platja, una eina de conscienciació directa sobre l'impacte de la ciutadania en l'entorn natural. Realitzen també xarrades i tallers d'educació ambiental dirigits a centres educatius i ponències per a tots els públics.