Castellano

Tavernes Blanques corona als millors jugadors absoluts de one wall

Tavernes Blanques corona als millors jugadors absoluts de one wall
  • Mar CPV Massalfassar i Benja CPV Tavernes Blanques s'alçaren amb el títol el passat diumenge al pavelló municipal

MÉS FOTOS
Tavernes Blanques corona als millors jugadors absoluts de one wall - (foto 2)
Tavernes Blanques corona als millors jugadors absoluts de one wall - (foto 3)
Tavernes Blanques corona als millors jugadors absoluts de one wall - (foto 4)
Tavernes Blanques corona als millors jugadors absoluts de one wall - (foto 5)
Tavernes Blanques corona als millors jugadors absoluts de one wall - (foto 6)

El 13 Campionat Autonòmic Individual de One Wall 2023 de categories absolutes es va disputar el passat diumenge al Pavelló Municipal de Tavernes Blanques. Durant la vesprada competiren jugadors i jugadores emmarcats en les categories Femenina A i B i Masculina A i B.

Mar CPV Massalfassar es va proclamar campiona en la categoria A. El segon lloc va ser per a Mireia CPV Beniparrell i la medalla de bronze per a Clara CPV Borbotó. Marta CPV Meliana va tancar en quart lloc aquesta fase final A. Laura CPV Carlet Volea, Carolina CPV Meliana i Aina CPV Meliana finalitzaren en els llocs cinqué, sisé i seté respectivament.

A la categoria Masculina A, Benja CPV Tavernes Blanques va ser el campió. Pau CPV Tavernes Blanques va aconseguir la medalla de plata i Steven CPV Campanar s'apuntà el tercer lloc, seguit de Ximo CPV Tavernes Blanques.

Del cinqué al huité lloc, la llista es tancà amb Gabriel, Álvaro, Luis i Alberto, tots del CPV Tavernes Blanques.

Pel que fa a la categoria femenina B, Andrea CPV Carlet Volea va ser la campiona. El segon lloc va ser per a Lucia CPV Borbotó i Nuria CPV Castelló va compartir podi amb el seu tercer lloc. Emma CPV Meliana i Gemma CPV Castelló completaren la classificació.

Quant a la categoria Masculina B. Adrián CPV Foios va aconseguir la victòria. Juan CPV Bonrepòs i Mirambell va ser el subcampió i Ivan CPV Gata de Gorgos va aconseguir la tercera posició, per davant de Rubén CPV Bonrepòs i Mirambell.

La classificació es completà amb Mateu CPV Gata de Gorgos, Dídac CPV Borbotó i Xavi CPV Manises.

S'encarregaren del lliurament de trofeus Arturo Ros i Sergio Climent, alcalde i regidor d'Esports de Tavernes Blanques, i Elvira López, vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana.

EL DIVENDRES, LES CATEGORIES ESCOLARS

Aquest divendres dia 8 es completarà el 13 Autonòmic Individual de One Walld amb la competició corresponent a les categories escolars. Prop de 70 jugadors i jugadores de 20 clubs i escoles es citaran també al Pavelló Municipal de Tavernes Blanques durant tot el matí.

Les categories masculines juvenil, cadet i infantil comptaran amb prop de 50 jugadors. Per a les categories femenines, en aquest cas cadet i infanti, s'han inscrit vora 20 jugadores.

CLASSIFICACIÓ

FEMENINA A

1er Mar Massalfassar

2on Mireia de Beniparrell

3er Clara de Borbotó

FEMENINA B

1er Andrea Carlet Volea

2on Lucia de Borbotó

3er Núriapoli Castelló

MASCULINA A

1er Benja de Tavernes Blanques

2on Pau de Tavernes Blanques

3er Steven de Campanar

MASCULINA B

1er Adrián Foios

2on Juan Bonrepós i Mirambell

3er Iván Gata de Gorgos

Pujar