Castellano

Bronze autonòmic en One Wall Individual per a Diego López

Bronze autonòmic en One Wall Individual per a Diego López
  • Bon començament de temporada per al jove onder

MÉS FOTOS
Bronze autonòmic en One Wall Individual per a Diego López - (foto 2)
Bronze autonòmic en One Wall Individual per a Diego López - (foto 3)
Bronze autonòmic en One Wall Individual per a Diego López - (foto 4)
Bronze autonòmic en One Wall Individual per a Diego López - (foto 5)

El Diumenge a la vesprada es va disputar a Tvernes Blanques la fase final autonòmica de ONE WALL INDIVIDUAL, en la categoria juvenil. A ella accedien 21 joves de tota la Comunitat Valenciana i entre ells dos joves de l'escola del Club Pilotari d'Onda, Diego López i Juan Carrillo d'Almassora.

Després d'una primera fase de grups només accedien a la disputa de les medalles els primers de cada grup. Diego va guanyar totes les seues partides amb solvència quedant primer del seu grup, mentre que Juan va haver de conformar-se amb una tercera posició en el seu, la qual cosa li va relegar a la disputa dels llocs del 9 al 12.

Ja en la final per les medalles, Diego va aconseguir una tercera posició imposant-se a Marc Terrades de Bellreguard i perdent contra Mario i Albert de Tavernes; als quals va estar a punt de donar-los un esglai, perquè va anar per davant en el marcador fins al final de les corresponents partides.

Pel seu costat Juan va aconseguir una magnífica desena posició, que no està res malament per a ser la seua primera disputa d'una fase final autonòmica d'aquest calat.

Cal afegir que Diego debuta en aquesta categoria aquesta temporada, sent el més jove dels quatre finalistes, tots ells un any majors que l’onder; pel que aquesta medalla suposa un mèrit afegit, i més en aquesta modalitat en la qual no és un especialista.

Per tant, molt bon resultat per a l'escola d’Onda que aconsegueix un tercer i un desé lloc en aquesta modalitat que dona inici a la temporada 2019-2020.

La pròxima setmana Diego i Juan formaràn parella per a intentar la classificació en aquesta mateixa modalitat.

Pujar