elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xarrada informativa de l'AEDL a l'alumnat de l'IES a Rafelbunyol

Xarrada informativa de l'AEDL a l'alumnat de l'IES a Rafelbunyol
  MÉS FOTOS
  Xarrada informativa de l'AEDL a l'alumnat de l'IES a Rafelbunyol - (foto 2)

  L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local en col·laboració amb el Consorci Pactem Nord ha oferit a l'alumnat de l'IES de Rafelbunyol una xarrada d'orientació laboral i dels recursos que tenen al seu abast per a començar a incorporar-se al món laboral com és el cas de l'Agència d'Ocupació Comarcal.

  "És important que la joventut conega que té aquest servei a la seua disposició. Els i les joves que acaben l'educació obligatòria estan ja valorant la seua incorporació al món laboral, siga compaginant-ho amb els estudis o no i l'AEDL pot acompanyar-los en el recorregut de cerca d'ofertes i en completar la seua formació" assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  "Volem oferir a la nostra joventut tot el ventall d'oportunitats que tenen al seu abast perquè decidisca que vol fer amb el seu futur professional. En acabar l'IES han de decidir quin camí triar i des de l'Ajuntament posem a la seua disposició totes les nostres ferramentes per a fer-los aquest procés més senzill" afirma Sandra Arnedo, regidora d'Ocupació.

  Durant la xarrada se'ls ha explicat com algunes de les gestions que realitza l'AEDL de Rafelbunyol com són la gestió d'ofertes de treball de la borsa comarcal gestionada per Pactem Nord, la realització de pràctiques formatives en empreses per part d'alumnat de formació, informació en matèria d'ocupació i altres més genèriques com les subvencions a empreses o la incorporació d'empreses en la galeria empresarial en la web de l'Ajuntament.

  Un servei obert a tota la ciutadania i al que es poden dirigir per a qualsevol consulta en matèria d'aquestes matèries, ubicat a la planta baixa de l'Ajuntament, amb email aedl@rafelbunyol.es i telèfon mòbil 690707259.

  Pujar