elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Viatjar en transport públic li costarà a la ciutadania de Rafelbunyol quasi la meitat

    Els veïns i veïnes de Rafelbunyol, amb l'entrada en vigor, l'1 de gener de 2022, de la integració tarifària de Metrovalencia, Metrobús, EMT i Rodalia, estalviaran fins a un 48,4% en els seus desplaçaments en transport públic a la capital.

    La unificació de zones, fa que Rafelbunyol deixe de situar-se a dues zones de València, la tradicional zona AB, a estar en la mateixa zona, amb el consegüent benefici econòmic per a la nostra ciutadania.

    “Actualment el preu del Bo 10 de metre per a viatjar a València és d'11 €, 15,5 € si triem l'opció amb transbords. A partir de gener serà de 8 €, amb la possibilitat d'utilitzar totes les connexions amb autobusos i tramvia inclosa en aquest import” explica Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

    També l'abonament mensual reflectirà un descens important de la seua tarifa al 40% de l'actual, passant de 58,3 € a 35 €. “Aplaudim aquesta decisió que atén una reivindicació dels municipis de la comarca de no veure's discriminats per la diferència tarifària amb altres pobles més pròxims a la capital. I, agraïm l'aposta de conseller Arcadi España per aquesta iniciativa que contribueix al foment de l'ús del transport públic i per tant a la sostenibilitat mediambiental” afirma l'alcalde.

    Pujar