elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol torna a posar en marxa el taller de castellà per a persones d'Ucraïna

Rafelbunyol torna a posar en marxa el taller de castellà per a persones d'Ucraïna

  L'Ajuntament de Rafelbunyol ha tornat a posar en marxa un taller gratuït de castellà per a persones que han vingut d'Ucraïna amb l'objectiu d'eliminar la barrera social que suposa el desconeixement de l'idioma i d'afavorir la seua integració social.

  Per segon any consecutiu, a través del Centre de Formació de Persones Adultes de Rafelbunyol s'impartiran aquestes classes dos dies a la setmana, en concret, dimarts i dijous de 17 a 18:30 hores.

  La situació a Ucraïna continua sent complicada i Rafelbunyol vol fer tot el que estiga de la seua mà per a contribuir a donar la millor qualitat de vida possible a les persones nouvingudes .

  "Com a poble, el menys que podem fer, després que hagen deixat tota la seua vida enrere, és facilitar la seua comunicació. Donar-los ferramentes per a demanar el que necessiten i integrar-se socialment ens pareix, per tant, una prioritat" afirma Rosa Azor, regidora d'Educació.

  "Després de l'experiència de l'any passat sabem que l'aprenentatge del nostre idioma és un recurs molt important per a oferir-les la millor qualitat de vida possible a Rafelbunyol. Una ferramenta que els permet tindre un futur i reprendre, en la mesura del possible, la normalitat" assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  Pujar