elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol s'adhereix a l'Aliança País Pobresa Infantil Zero

Rafelbunyol s'adhereix a l'Aliança País Pobresa Infantil Zero

  L'Ajuntament de Rafelbunyol se suma l'Aliança País Pobresa Infantil Zero, constituïda amb els objectius principals de donar visibilitat a la lluita contra la pobresa infantil, impulsar la innovació en aquest àmbit i mobilitzar nous recursos per a això.

  Una adhesió que va ser subscrita per unanimitat en l'última sessió plenària del Consistori per a trencar el cercle de la pobresa infantil al nostre país, treballant des del més local pel cap alt global.

  "Ens sumem a aquesta aliança perquè volem que tots els xiquets, xiquetes i joves tinguen les mateixes oportunitats de futur sense importar les condicions del seu naixement. Un pacte que se suma a altres iniciatives ja existents com que han fet de Rafelbunyol, una Ciutat Amiga de la Infància" afirma Rosa Azor, regidora d'Infància i Joventut.

  "La suma de sinergies i la col·laboració tant d'administracions com d'entitats públiques i privades és imprescindible per a poder abordar la pobresa infantil des de tots els seus vèrtexs: educació, nutrició, cures, habitatge, bretxa digital... Aquesta adhesió ens ajudarà a formular estratègies eficaces que tinguen en compte les necessitats de la infància vulnerable" declara Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

   

  Pujar