elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol publica el seu primer butlletí jove

Rafelbunyol publica el seu primer butlletí jove

  L'Espai Jove de l'Ajuntament de Rafelbunyol ha repartit per les instal·lacions municipals el seu primer butlletí informatiu. En ell, recull diversos articles en els quals mostren les principals activitats promogudes per la regidoria de Joventut durant els últims mesos.

  Un butlletí que es preveu tinga una periodicitat semestral amb el qual es pretén fomentar la participació i visibilització de la joventut local.

  "Volem acostar la veu de la joventut a tota la ciutadania, donant cobertura a les activitats que es dinamitzen des de l'Espai Jove. És una manera que les i els joves siguen protagonistes, posant el centre de les mirades en les seues iniciatives i inquietuds" assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  "Amb aquesta iniciativa volem fomentar la participació i assistència de la població jove al nostre Espai. Des de la seua creació la programació d'aquesta àrea no ha parat d'incrementar-se, s'han creat grups de treball molt fanfarrons, relacions personals i una comunicació molt fluida amb les dinamitzadores juvenils. Un espai que no para de créixer, però que encara és un gran desconegut per a molts veïns i veïnes. Aquest butlletí ajudarà a ampliar el nostre radi d'acció" afirma Rosa Azor, regidora de Joventut.

  Tallers, excursions, xarrades i formació són algunes de les activitats que recull aquesta primera edició del butlletí gratuït, i que ja pot consultar-se també en línia en l'apartat de joventut de la web municipal.

   

  Pujar