elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol millora les seues instal·lacions esportives

Rafelbunyol millora les seues instal·lacions esportives

  La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol ha invertit 15.000 € en les instal·lacions del gimnàs del Complex Esportiu "L'Illa del Raspall" per a millorar el servei oferit a la ciutadania.

  Una inversió amb fons propis gràcies a la qual s'han comprat una desena màquines que sens dubte incrementarà la qualitat de l'entrenament i contribuiran a posar fi les deficiències que existeixen en les instal·lacions esportives.

  El gimnàs municipal rep una gran quantitat d'usuaris, la qual cosa juntament amb el pas dels anys, havia provocat que la maquinària necessitara millorar. "El nostre compromís amb l'esport és absolut i des de l'Ajuntament insistim en esmenar les deficiències i millorar les instal·lacions" assegura l'alcalde, Fran López.

  "Hem aprofitat l'estiu per a fer a obres de manteniment i actualització del centre, i així no dificultar el desenvolupament normal de l'activitat. La ciutadania, amb el començament del nou curs escolar, ha pogut estrenar les noves màquines. Una inversió realitzada gràcies a l'esforç del regidor de l'anterior legislatura i a l'equip tècnic, que impulsarà la pràctica de l'esport i d'una vida saludable entre el nostre veïnat" afirma Rosa Azor, regidora d'Esports.

  Rem, premsa, corriola, màquina d'abductors, màquina de dorsal, sac de boxa, són, entre moltes altres, les màquines renovades de les quals ja es pot fer ús al gimnàs.

  Pujar