elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol millora les instal·lacions de la Casa de la Cultura

Rafelbunyol millora les instal·lacions de la Casa de la Cultura

  L'Ajuntament de Rafelbunyol millora l’espai escènic de la Casa de la Cultura amb una inversió de més de quinze mil euros procedents del Pla d'Inversions de la Diputació.

  Les actuacions han estat dedicades a la millora de les prestacions de l'escenari del Saló d'Actes enfocades a anar equipant-lo amb les necessitats d'un espai escènic de més qualitat.

  S'han instal·lat dos telons ignífugs, el primer davanter i que s'ha dotat d'obertura domòtica perquè siga més senzill tant l'obertura com el tancament i altre teló de fons també de grans dimensions. A més, s'ha ampliat la dotació tant d'il·luminació amb llums LED formades per 8 caps mòbils per fer diversos efectes d'il·luminació durant les actuacions o representacions, i amb 8 focs PARLED que il·luminen amb colors tot l'escenari i la compra d'una taula d'il·luminació digital per controlar i dirigir des de la cabina tots els llums, així com de so amb l'adquisició de dos monitors d'escenari per tal de reforçar la sonorització en les actuacions. Per últim, s'han adquirit també dos panells per tal d'ajudar en les representacions teatrals en l'eixida i entrada dels actors i actrius perquè s'amplia la tramoia existent.

  L’altra intervenció ha consistit en la adequació de les dutxes dels camerins que no contaven amb les mesures de seguretat necesàries.

  "Amb aquesta iniciativa volem anar millorant un espai escènic que tenia moltes deficiències. La millora d’aquesta instal·lació municipals permetrà al teixit associatiu cultural local asajar i preparar actuacions en millors condicions, de la mateixa manera que podrem oferir a les companyies que ens visiten un millor servei” afirma Alicia Piquer, regidora de Cultura.

  La Casa de la Cultura tenia moltes carències perquè va naixer com un saló d’actes i no com un espai escènic. L’objectiu de la regidoria és continuar progressivament amb les inversions per tal de poder ampliar el ventall de la programació cultural del municipi.

  Pujar